Kihiline magustoit leiva, pohlasalati ja kohupiimaga

Kergesti valmistatav kihiline magustoit, mis pakub meeldivaid maiseelamusi nii suurtele kui väikestele pereliikmetele. Sobib suurepäraselt ka peolauale.




KOOSTISAINED

300 g musta leiba
50 g võid
1 tl kaneeli
400 g kohupiima
2 dl vahukoort (35%)
4 sl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
1 purk Salvesti pohlasalatit (310 g)




VALMISTUSJUHEND

1. Purusta leib köögikombainis.

2. Sulata pannil või. Lisa sellele leivapuru, 2 sl suhkrut ja kaneel. Prae kergelt läbi. Soovitav on segu enne järgmist etappi jahutada.

3. Vahusta vahukoor, lisa 2 sl suhkrut, vaniljesuhkur ja kohupiim. Sega korralikult läbi.

4. Lao magustoit kaussidesse kihiti: leib, kohupiim, pohlasalat, leib, kohupiim, pohlasalat, leib.

5. Aseta umbes tunniks külmkappi.




Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid.


 Uitru säär


 Tormine meri päikeseloojangus


 Pakri pank

Vaata kõiki pilte »   


Seotud postitused